Barman per hotel a L'Escala

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
-Experiència de 1 any en posició similar - Imprescindible residencia per la zona. - Imprescindible domini del català i castellà. Altres dades: Horari: intensiu de matí-tarda, partit Contracte: Fix-discontinu (primer període fins al 12 d'octubre) Què ofereix-nos: -Formar part d'una empresa en plena fase d'expansió i de creixement -Possibilitats de desenvolupament i millora professional -Bon ambient laboral

Descripció
Empresa hotelera requereix incorporar a una persona per treballar com a BARMAN en el restaurant d'un hotel de 3 estrelles al municipi de l'Escala. Les seves principals funcions seran: -Executar de manera qualificada, autònoma i responsable, la venda, distribució i servei de begudes al bar així com la preparació de còctels. -Preparar tota mena de begudes. -Rebre, acomiadar, ubicar i aconsellar els clients. -Preparar diferents tipus de còctels i begudes combinades. -Prendre les comandes, distribuir i servir les begudes amb els acompanyaments. Examinar i controlar les existències de mercaderies. Facturació i cobrament al client.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.