Area Manager Junior (amb Holandès)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Cicle superior o grau universitari en comerç o estudis afins. Disponibilitat per viatjar. Valorable experiència en tasques similars.

Descripció
Obertura de nous clients i entrada de comandes. Manteniment de la base de dades dels clients. Realització d’ofertes comercials. Atenció i assessorament als clients. Assistència a fires internacionals Horari de 8h a 18h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.