Enginyer/a de Producció

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació en Enginyeria industrial. Experiència en tasques similars.

Descripció
Col·laborar amb els departaments designats, aplicant solucions i millores a mitjà i llarg termini. Control i seguiment dels indicadors d'eficiència i productivitat i optimització del procés productiu a través de la millora continua. Responsabilitzar-se dels processos designats segons necessitats del moment (Logística, expedicions, laminació, extrusió, manipulats...) Horari 9h a 18h amb flexibilitat horària

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.