auxiliar administratiu - suport magatzem

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència treballant en xarxes i moltes ganes d'aprendre. Es valorarà iniciativa i les aportacions en la millora de la feina que es faci.

Descripció
Entrar documentació i arxivar-la. Codificar i endreçar materials. Atenció als clients. Ajuda al magatzemista. El tipus de contracte és fix i pot ser mitja jornada en horari de 14 a 18h o jornada completa de 10 a 18h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.