Tècnic/a laboral per anar a Maçanet de la Selva

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència demostrable superior a 3 anys gestionant àrea laboral, càlcul de nòmines i administració laboral de manera autònoma. Estudis Diplomatura, Grau en RRLL, Graduat Social, Llicenciatura en Ciències del Treball o similar Domini complet d'A3 Equip Domini complet de SILTRA Domini complet de Sistema Xarxa i Seguretat Social

Descripció
· Assessorament Laboral, Legislació laboral, Convenis col·lectius. · Realització de nòmines i Assegurances Socials, Cotització SLD-SILTRA. · Actualització de taules salarials de convenis. · Amplis coneixements Sistema RED. Altes, baixes i variacions de treballadors. · Gestió d´inspeccions. · Contractes de treball. · Presentació model 190. · Tramitació parts IT, DELTA, maternitats i paternitats. Pagaments delegats. Interacció amb Mútues. · Gestió d'embargaments. · Contracte@ Certific@2.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.