Auxiliar infermeria.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Descripció
- Atendre i tenir cura en la vida diària de les persones usuàries, especialment atenent les seves necessitats físiques i psicoemocionals. - Atendre i informar a les famílies - Col·laborar i coordinar-se amb la resta de professionals de l'equip. - Participar en l'elaboració dels plans d'Atenció Individuals. - Aplicar les tècniques de prevenció d'accidents, d'acord amb els protocols de seguretat i Prevenció de Riscos Laborals. - Assistir a cursos de formació continuada - Transmetre els continguts i els coneixements adquirits per la formació a la resta de l'equip.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.