Recepcionista camp de golf

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu batxillerat i cicles formatius d’administració i gestió. Experiència mínima de sis mesos. Domini total de català i castellà. Bon nivell d’anglès i francès. Es valoraran coneixements d’altres idiomes. Disposar de vehicle per arribar al lloc de treball. S'ofereix: Contracte indefinit a jornada completa intensiva. Es treballa caps de setmana. Sou brut de 17500 € en 12 pagues. La jornada acostuma a ser intensiva per torns, però amb modificacions substancials d’horaris segons l’època de l’any donat que el camp obre durant les hores de llum.

Descripció
Tasques d’atenció al client a la recepció així com tasques administratives derivades d’aquesta funció: gestió de reserves, gestió de competicions, reserves escola de golf, etc. El camp de golf disposa d’una botiga que està integrada dins l’espai de recepció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.