Personal de neteja per realitzar manteniment en substitució.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència 6 mesos. Es requereix experiència en el sector de la neteja. en cas de no tenir experiència es valorarà una actitud activa, col·laborativa i amb iniciativa del candidat/a.

Descripció
És requereix personal per realitzar manteniment de neteja en substitució en TORROELLA. Les hores setmanals són 30 de dilluns a divendres en horari de matins (l' horari es concretarà a l' hora de fer l' entrevista). Imprescindible: persona responsable, pulcre i amb ganes de treballar.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.