Agent immobiliari/a. (per anar a treballar a Barcelona)

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: - Dots comercials i negociadores. - Proactivitat i predisposició cap a la feina. - Ganes de progressar i desenvolupar-se professionalment.

Descripció
AGENT IMMOBILIARI/A - CONTRACTE INDEFINIT+ PLA DE CARRERA Busquem persones que vulguin aprendre, establir el seu propi negoci a llarg termini i esdevenir els millors agents. Què oferim? - Formació continuada i remunerada a nivell financer, tributari i fiscal. - Pla de carrera professional enfocat a laprenentatge i desenvolupament professional. – Recursos de màrqueting i publicitat. – Recursos tecnològics de gestió. - Jornada laboral a temps complet amb HORARI ATRACTIU. - Contracte Laboral (Sou Fix + Altes Comissions). Funcions: – Valoracions. – Negociació i tancament de vendes i lloguers. - Assessorament a propietaris i compradors. - Visites. – Gestió de documentació. - Firmes en notaria. Comercial Vendes Activitats immobiliàries El lloc de feina es a Barcelona, oferta orientada per persones que vulguin canviar de domicili a Barcelona

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.