Orientador/a laboral.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Nivell formatiu: Diplomatura/Grau en l'àmbit social Experiència mínima 24 mesos en tasques similars i/ treball amb joves Idiomes: català i castellà (domini). Informàtica nivell avançat.

Descripció
Tasques d'orientació, acompanyament i tutoria a joves, prospecció d'empreses Gestió integral i proactiva de l’acció de FPO Dual. Facilitar la participació, l’acompanyament i l’orientació personalitzada de les persones aprenents joves i de les empreses en la formació dual.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.