Personal per serveis de neteja i manteniment a una casa particular a Sant Mori.

Oferta

Població
La Tallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència 6 mesos. Es requereix experiència en el sector de la neteja, bona presència, discreció. Disponibilitat de vehicle per arribar al lloc de treball.

Descripció
Es precisa personal per realitzar serveis de neteja i manteniment a Sant Mori. Es requereix personal amb experiència en el sector de la neteja, disponibilitat d'horari i d'incorporació. Imprescindible domini del castellà i català. Carnet de conduir i vehicle propi per poder desplaçar-se. Persona responsable, pulcre i amb ganes de treballar. El servei es fa els dimecres de 9:00 a 13:00 h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.