Pomotor/a de supermercat

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
No cal una experiencia previa en lloc similar però si dots resolution, comunicatius...

Descripció
Persona per treballar els dies 30 Septembre, 1, 7, 8 d'octubre en una promoció d'un supermercat de la ciutat a jornada completa, busquem una persona amb dots comunicatius i responsable, indiferent sexe i edat. La formaríem i després d’aquest servei podria fer-ne d’altres, tenim feina continuada d’aquest mateix perfil per tota la província. Horaris divendres de 17.00 a 21.00 hores i dissabtes 11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 (supermercat a La Bisbal mateix)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.