Promotor/a de supermercat

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
No cal una experiencia previa en lloc similar però si dots resolutius, comunicatius...

Descripció
Persona per treballar els dies 16,17, 23,24 Septembre en una promoció d'un supermercat de la ciutat a jornada completa, busquem una persona amb dots comunicatius i responsable, indiferent sexe i edat. La formaríem i després d’aquest servei podria fer-ne d’altres, tenim feina continuada d’aquest mateix perfil per tota la província. Horaris divendres de 17.00 a 21.00 hores i dissabtes 11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 (supermercat a Platja d'Aro mateix)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.