Cambrer/a o ajudant de cambrer per interior i terrassa.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
- Es valorarà experiència prèvia en el sector, tot i que no es imprescindible. Experiència: es tindrà en compte. - El contracte podrà ser de jornada completa o parcial, (jornada seguida o parcial), Possibilitat de torn de matins, tarda o vespre.

Descripció
- Persona per portar servei de barra i terrassa, recollir taules, i tasques pròpies de cambrer/a derivades de la categoria de cambrer. Contracte indefinit.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.