Personal de jardineria.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu bàsic. Domini del català i castellà. Es requereix experiència en tasques de jardineria, no necessàriament en un camp de golf. S'ofereix: Contracte indefinit en jornada completa intensiva, per torns i inclosos caps de setmana. Horari de matins de 7.00 a 14.00 hores. (Variable segons la temporada de l’any). Sou brut mensual aproximat de 17000 € en 12 pagues.

Descripció
Tasques de jardineria del camp de golf.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.