Personal de manteniment.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Molt valorable experiència en departament de manteniments d'hotels i/o establiments d'atenció al client - Valorable experiència en lampisteria i jardineria - Valorable experiència en manteniment de piscines - Valorable domini d'alguna llengua estrangera - Bona presencia Cal tenir experiència en alguns dels àmbits anteriors. Capacitat d'autonomia i organització en les tasques descrites.

Descripció
El tècnic/a de manteniment que cerquem s'encarregarà de: - Manteniment de les instal·lacions - Manteniment/neteja de les terrasses exteriors - Manteniment de prevenció - Comunicació continua amb els departaments de housekeeping i recepció. - Manteniment de piscines Jornada completa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.