cambrer/a amb experiència.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible domini de la safata. Persones actives i acostumades a treballar amb grans volums de feina

Descripció
Bar-Restaurant KONIG. Conegut grup de restauració especialitzat en tapes, entrepans i hamburgueses. Seleccionem cambrers/es i ajudants/es de cuina pels nostres locals de la província de Girona. Busquem gent amb experiència, dinàmica, bona presència i ganes de treballar, acostumats a treballar amb grans volus de feina. Imprescindible disponibilitat horària. S'ofereix estabilitat laboral, així com possibilitats de promoció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.