Netejador/a

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència prèvia d'almenys 6 mesos en neteja Residència a Platja d'aro

Descripció
Es requereix un/a Netejador/a per a supermercat situat en Platja d'arol: Funcions: Neteja de l'entrada del supermercat, pàrquing, taquilles i bany. S'ofereix: Contracte: indefinit Jornada: 6 hores setmanals, de Dilluns a dissabte 1h al dia en horari lliure a triar Salari: segons conveni, per 6h/s 2.396 Euros Bruts anuals Incorporació immediata

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.