Administratiu/va amb idiomes per Finques Immobiliàries

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell mínim formatiu d’ESO. Domini del català, castellà i anglès. Francès i alemany valorable. Bon nivell d’informàtica. S'ofereix: Contracte indefinit jornada completa. Es treballa caps de setmana. Matins de 10 a 13 h i tardes de 16 a 19 h. Sou brut mensual de 2000 en 12 pagues.

Descripció
Gestió de reserves i tot el que implica: Atenció al client. Control d’estades i sortides. Coneixements de gestió de portals, coneixements de word, exel, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.