Electricista instal·lacions solars i vehicle elèctric (Programa 30 plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència com a lampista/electricista. Persona responsable que valori la feina ben feta.

Descripció
Instal·lació i posada en funcionament de tot tipus de sistemes d'energia solar fotovoltaica: autoconsum, aïlades, bateries de plom, bateries de liti, etc. Tindrà un ajudant al seu càrrec i s'espera que tingui progressió en l'empresa dins d'un sector en creixement. A partir de 1800 €/mes, segons vàlua del candidat. S'ofereix aprenentatge constant en tot tipus de marques i sistemes. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, preferentment majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.