Enginyer elèctric (Programa 30 plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Enginyer elèctric, industrial, mecànic o informàtic amb mínims coneixements d'electricitat. No es requereix experiència però es busca una persona seria i metòdica. Es valorarà persona amb Grau Superior si té experiència suficient o es veu capacitada.

Descripció
Suport al actual enginyer elèctric en empresa instal·ladora d'energia solar fotovoltaica i vehicle elèctric. Empresa on es toca tot tipus de marques i sistemes. Especialitzada en instal·lacions totalment personalitzades i d'alta qualitat. Les principals tasques són la redacció d'informació tècnica, memòries i legalitzacions. S'anirà formant en el diseny de les instal·lacions i en la programació dels equips. No es necessari però es valorarà coneixement en informàtica i comunicacions domèstiques/industrials. Possibilitat de ràpida progressió dins l'empresa. Salari segons experiència. Flexibilitat horària. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, preferentment majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.