Dependent/a dependenta per botiga de mobles artesanal

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu d’ESO. Domini del català i castellà. Coneixements de francès i anglès. Vehicle per arribar a la Bisbal d’Empordà. Contracte indefinit en jornada parcial durant l’hivern, i completa a l’estiu. D’octubre a març 28 hores setmanals els caps de setmana (possiblement es podria ampliar), i d’abril a setembre jornada completa. Horari de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores. Salari es comentarà a l’entrevista.

Descripció
Orientar i aconsellar els clients. Reposar productes venuts. Modificar periòdicament els aparadors. Cobrar i fer factures. Col•locar i reposar productes al magatzem. Supervisar l’estoc. Tasques de neteja i manteniment de les instal•lacions.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.