Gestor/a financer.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis superiors Esperit emprenedor Actitud proactiva Habilitat comunicativa Compromís a llarg termini

Descripció
La nostra empresa està en expansió i per això volem obrir una oficina al Baix Empordà després del nostre èxit a la ciutat de Girona i Reus. Busquem personal per desenvolupar la nostra feina i dins d'aquest, trobar candidats que puguin ser formats per en un futur dirigir les oficines d'aquesta zona. Tasques a realitzar: Anàlisis financer del client Avaluació de casos específics Assesorament integral de persones, autònoms o empresas Tasques administrativas requerides en cada cas Formació oficial per part de l'empresa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.