Comunity manager. Busquem una persona social i dinàmica per portar les xarxes socials i els anuncis a jornada parcial.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Descripció
Som una botiga online de productes relacionats amb l'escalada i els esports de muntanya, que estem buscant una persona social i dinàmica per portar les xarxes socials i els anuncis a jornada parcial. Horari a convenir Salari a convenir Imprescindible vehicle propi i disponibilitat per desplaçarse fins a la nostra botiga de la Bisbal d'Empordà.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.