Comercial immobiliari/a.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Bona presència, vehicle propi, idiomes, amb experiència en el món comercial, domini de portals immobiliaris i xarxes socials.

Descripció
Es busca comercial immobiliari/a, captar immobles, buscar clients potencials per a comprar, jornada complerta, sous fix + comissions, gestió administrativa de publicacions, disponibilitat de dilluns a dissabte matí.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.