Ajudant/a de cuina (Programa 30 Plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima ja que dins el mateix lloc de treball també contemplem la formació.

Descripció
Elaboració de totes les preparacions necessàries per dur a terme en un servei ajudar als cuiners en tot el que faci falta per a tal de tenir i assolir totes les tasques que requereixin a la cuina. Horari partit de dimarts a diumenge, diumenge nit , dimarts nit i dimecres nit descans, dilluns tot el dia. La persona que adquireixi aquest lloc de treball haurà d'ajudar en tot el que calguin els seus companys a la vegada que també aprendre a cuinar i a elaborar diferents plats del menú i la carta ha d'estar disposat a tot i sobretot molt conscient a què hem de ser un equip i ajudar-nos a tot.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.