Jardiner/a

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència anterior en tasques similars.

Descripció
Busquem una persona amb experiència en tasques de jardineria (poda, transplantaments, sistemes de rec, aplicació de productes fitosanitaris, ús de maquinària agrícola...) per formar part de l'equip de manteniment d'un Càmping de gran extensió i amb volum de feina. L'horari és de 8 a 15h de dilluns a divendres en els mesos d'Octubre a Abril i de 9 a 13h i 14:30 a 18:30h de dilluns a diumenge amb un dia festiu a la setmana en els mesos de maig a setembre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.