Ajudant/a de cambrer a sala (programa 30 plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Coneixments basics d'hosteleria. Habituat a treballar en equip i de cara al públic.

Descripció
En dependència del Maitre, preparar el servei de taula, atendre clients, introduir comandes al sistema i gestió de cobraments. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació prèvia al contracte laboral, Horari comprès entre 8h a 20h a determinar (intensiu de 8h)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.