Rentaplats (PROGRAMA 30 PLUS - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Alguan experiencia en Cuina, recepcionant mercaderia, ordenant càmeras frigorifiques, ajudant a preparar el producte, en cru.

Descripció
Resort Hoteler, situat a la platja, cerca persona per auxiliar de cuina. En dependència del Cap de Partida, es cerca una persona per formar per rentaplats auxiliar de cuina. Persona puntual a la feina, habituada a treballar en equip, amb coneixements basics de cuina. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació abans del contracte laboral. Horari comprès entre les 9 i les 18h

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.