Recepcionista de hotel/ Camarero/a de habitaciones. (Programa 30 Plus - persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Habilitats comunicatives Recursos lingüístics: anglès, francès. Habilitat comercial Facilitat i motivació per l'aprenentatge

Descripció
Tinguent en compte el tipus i mida de l'hotel en el qual es treballarà (petit hotel de 8 habitacions), es cerca una persona que estigui disposada a desenvolupar tant les tasques de recepció com de neteja d'habitacions: Tasques de recepció a realitzar: atenció al públic, gestió de reserves, gestió d'agenda, recepció de clients, atenció telefònica, tasques admisnitratives. Tasques de cambrer/a d'habitacions: neteja d'habitacions i zones comunes El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, preferentment majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.