Bugaderia / Neteja (Valorara jardineria) - Programa 30 plus (persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia en bugaderia i neteja. Addicionalment voluntat a poder elaborar feines de jardineria/piscina.

Descripció
Persona encarregada de la Bugaderia industrial, paralelament del manteniment de la neteja de les diferents zones (casa rural, edificis anexes, restaurant, hipica). Amb disponibilitat per fer jardineria i piscines en els temps sobrants. Es treballen dissabte i diumenge, dies de festa setmanal dimarts i dimecres.El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, preferentment majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.