Vacant! CAMBRER/A en el NM Suites. (Programa 30 Plus - persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació reglada i complementària. Experiència demostrable mínima de 2 anys. Idiomes: espanyol i anglès. Valorable més idiomes. Responsabilitat, habilitats comunicatives i capacitat de treballar en equip.

Descripció
Benvinguts/des a Escampa Hotels! Un grup hoteler situat a Barcelona i a la Costa Brava, amb la principal missió d'oferir serveis i experiències de màxima qualitat que aportin la satisfacció dels nostres clients. Vacant: Cambrer/a en el NM Suites, prestigiós hotel de 4 estrelles superior ubicat a Platja d'Aro (Costa Brava). Per això, busquem a una persona polivalent, empàtica i enfocada a atenció al públic, que asseguri l'operativa diària de la sala amb el fi de garantir la qualitat del servei i la satisfacció del client. Si ets una persona proactiva, t'apassiona la teva feina, tens una mínima experiència i vols formar part d'un projecte estable, et volem conèixer. Oferim: Ser part d'un projecte en plena expansió. Contracte estable, torn partit i jornada complerta de 40 hores setmanals, lliurant dos dies seguits. Incorporació immediata. Salari estipulat per conveni. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.