Paleta per a equip de manteniment

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Disponibildad immediata, vehicle propi i experiència en manteniment sobretot en el tema de paleta

Descripció
Necessitem un paleta per a formar part de l'equip de manteniment del Resort Hapimag Mes Nou. Es tracta d'un complex de 190 apartaments i s'han de fer les tasques de manteniment que siguin necessàries, prioritat treballs de paleta però també fer treballs de manteniment en general. Disponibildad horària, treballar caps de setmana i festius rotativament i acceptar treballar en torns de matí i tarda. Incorporació immediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.