Muntador/a d'alumini i PVC.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència comprovable de mínim 1 any. Permís de conduir. Cotxe propi, Referències comprovables en les dues últimes ocupacions. Responsable, respectuós i amb bona actitud. Persona pro activa i que sàpiga treballar en equip. Ordenat, metòdic i poliment en el treball. Bona presentació i tracte amable amb els clients.

Descripció
Empresa Familiar, oferim vacant de muntador de finestres d'alumini i PVC, per a treballar en tota la província de Girona i a vegades Barcelona. De dilluns a Divendres i dos dissabtes de guàrdia al matí al mes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.