Mosso/a de magatzem.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
-Experiència com a mosso de magatzem -Carnet de conduir amb experiència mínima de 2 anys. -Habilitats amb la maquinària (Traspalet elèctric) -Persona organitzada

Descripció
Descarregar les mercaderies al magatzem localitzat a Calonge, i retornar amb el camió de l'empresa el gènere a la botiga (Platja d'Aro). Classificar els palets per categories i productes, manteniment de l'ordre i organització del magatzem. Contracte 20 Hores, 5 dies a la setmana, 4 hores al dia, caps de setmana de descans.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.