Administratiu/va per empresa del sector industrial.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
FP o cicle formatiu d’Administració. Valorable experiència en tasques similars.

Descripció
Tancament de mes i previsions. Gestió d'inventaris i d'actius fixos. Elaboració d'informes i d'estadístiques d'organismes oficials. Balanços i liquidació d'impostos. Realitzar el seguiment de pressupostos. Compres per internet amb targeta. Gestió d'auditories. Control, suport i possible millora contínua del software de l'empresa en matèria de comptabilitat i proveïdors.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.