Cuiner/a Temporada Alberg Palafrugell

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable estudis relacionats amb cuina i menjar saludable. Experiència en una feina similar, flexibilitat temporal i horària. Domini del català, castellà. Valorable carnet de conduir i vehicle propi. Valorable coneixement de la zona.

Descripció
Solidança és una Fundació de caire social compromesa amb el medi ambient i l’economia social, que busca maneres innovadores que permetin aportar noves propostes de integració sociolaboral per col·lectius en risc d’exclusió i oferir serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i l’economia circular. Amb aquest sentit i per les nostres instal·lacions a Palafrugell on tenim l’Alberg, busquem incorporar un/a Cuiner/a en dependència de la Coordinació de l’Alberg, per a les següents funcions: FUNCIONS I TASQUES: Tasques com a Cuiner/a de L’Alberg Cuinar els àpats de l’ alberg (bàsicament sopars , menjar per al bar i puntualment dinars ) Fer la planificació dels àpats i les compres als proveïdors. Rentar i netejar després de cada àpat. Fer els controls dels diferents àmbits (neteja, temperatures…) Coordinar les persones ajudants. COMPETÈNCIES: Domini per a cuinar per a grups. Capacitat de planificació. Capacitat organitzativa. Iniciativa..

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.