Gestor/a Alberg Palafrugell

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorable Grau mig o similar en Gestió Empresarial d’Hotels, Hostals, o altres establiments d’acollida turística, colònies, estades Familiars. Experiència mínima de 3 anys en un projecte similar, gestionant Cases de colònies, Albergs, o establiments d’acollida turística i familiar. Domini del català, castellà i nivell bàsic-mitjà d’anglès i francès. Domini d’informàtica, programes de reserves, excel i word. Carnet de Conduir (B) i preferible vehicle propi. Viure a l’ alberg (Descans setmanal segons conveni Hosteleria Girona). Valorable que conegui la zona.

Descripció
Solidança és una Fundació de caire social compromesa amb el medi ambient i l’economia social, que busca maneres innovadores que permetin aportar noves propostes de integració sociolaboral per col·lectius en risc d’exclusió i oferir serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i l’economia circular. Per les nostres instal·lacions a Palafrugell on tenim l’Alberg, busquem incorporar un/a Gestor/a per a les següents funcions: Viure a l’ alberg (amb els descansos setmanals segons conveni Hosteleria Girona). Tasques com a Gestor/a de L’Alberg Custodiar l’ alberg. Gestionar les reserves (no grupals) i les entrades i sortides dels clients. Fer la supervisió i el manteniment de les instal·lacions o gestió d’aquestes. Resoldre les possibles incidències. Coordinar la persona de cuina, neteja i els ajudants (temporada alta). Capacitat de gestió i organització. Capacitat de resolució. Empatia i bona comunicació (equip, clients i proveïdors). Iniciativa. Adaptabilitat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.