Formador/a per a classes d'alfabetització castellà i classes d'espanyol com a llengua estrangera

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en el camp de la docència amb persones adultes Es necessita una persona amb habilitats socials, comunicativa, flexible, responsable i amb capacitat de treball en equip.

Descripció
Programar, preparar i fer les classes d'alfabetització i espanyol como a llengua estrangera dels cursos de nivells A1 i A2. Acompanyament i avaluació de l'alumnat Participar en activitats comunitàries i fora de les classes que prepara el centre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.