Cuiner/a per establiment turístic

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Cicle Formatiu relacionat amb cuina. Domini del castellà o català. Cal experiència prèvia. Domini per a cuinar per a grups. Capacitat de planificació. Capacitat organitzativa. Iniciativa. S'ofereix: Contracte fix discontinu, jornada sencera. Horari flexible segons serveis. Jornada partida. Sou brut 1.500 €. Inici 1 de març 2023.

Descripció
Cuinar els àpats de l’establiment (bàsicament sopars, menjar per al bar i puntualment dinars). Planificar dels àpats i les compres als proveïdors. Rentar i netejar després de cada àpat. Fer els controls dels diferents àmbits (neteja, temperatures…) Coordinar les persones ajudants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.