Ajudant/a de cuina per temporada d'estiu.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en cuina però si la cuina és la teva passió i no tens experiència també et busquem a tu.

Descripció
Restaurant italià familiar busca ajudant de cuina per la temporada 2023. Busquem una persona neta, responsable, detallista que li agradi treballar a la cuina i en equip. La nostre cuina és tradicional italiana, d’el.laboraió pròpia. Busquem la màxima qualitat en allò que fem amb passió. Cuina vista per lo que es valora molt l’ordre i la neteja. Equip petit, jove i familiar. Començarem el el març (de div-diu) i anem ampliant horari segons avançi la temporada. Horari: de 12h a 16h i de 19h a 24h. Sou segons horari i conveni. Dietes incloses. Indispensable ser de la zona o disposar de mitjà de transport.Per més informació no dubteu a contactar-nos.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.