Ajudant/a de cambrer/a per la temporada 2023.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
-indispensable tenir residencia per la zona o vehicle pròpi. - Majors de 18 anys (per poder treballar més tard de les 22h) - Es valorarà tenir experiència però no es imprescindible. -Imprescindible bona actitud, do de gens i ganes de treballar. -es valoraran idiomes. Per més informació no dubteu a contectar-nos.

Descripció
Es busca ajudant de cambrer per començar de div a diu a partir de finals de març. Les tasques a realitzar són les pròpies de la posició: servir i portar begudes, portar plats, muntar, desmuntar i remuntar taules i terrassa així com la neteja de la sala.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.