CUINER/A POLIVALENT - Restaurant

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: -Formació mínima: ESO/EGB -Valorable CFGM o CFGS de cuina -Experiència mínima: +2 anys en una posició similar -Idiomes: Català o castellà -Disposar de carnet de cotxe i vehicle propi PERFIL PROFESSIONAL Es busca una persona amb iniciativa, organitzada, amb capacitat de treball en equip, resolutiva, acostumada a treballar amb grans volums i bona gestió de la pressió.

Descripció
Establiment emblemàtic situat a la zona de Torroella amplia el seu equip a la recerca de nou talent per formar part del seu projecte gastronòmic de cuina amb producte fresc de proximitat i de temporada, amb feina estable tot l'any! Si t'agraden els reptes, vols crèixer professionalment i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat! Et volem conèixer! FUNCIONS: -Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides. -Treballar amb menú i carta. -Cuinar amb matèria prima de temporada, proximitat i 1a qualitat. -Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere. -Encarregar-se de cuinar i presentar els plats. -Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària. -Formar part d'un equip dinàmic de 11-15pax CONDICIONS: -Incorporació: immediata -Horaris: Dimarts i dimecres nit + torn partit de dijous a diumenge (40h/setmana) -Festius: dilluns sencer + dimarts i dimecres migdia -Vacances: 2 mesos -Salari: 22.000 - 25.000€ brut/any -Contracte: indefinit, directe amb l'establiment

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.