Coordinador/a d'apartaments turístics (temps parcial)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència al sector turístic. Competències: Perfil amb do de gents, multidisciplinar, resolutiu, autònom, flexible, dinàmic, organitzat, responsable i amb motivació i interès pel sector turístic i la sostenibilitat aplicada al sector Capacitat per a la resolució d'incidències amb habitatges i clients. Espanyol i anglès (nivell alt). Es valoraran altres idiomes. Es valorarà carta de recomanació i carta de presentació Imprescindible vehicle per desplaçaments. S'ofereix: Possibilitat de creixement personal i professional dins de l'empresa. Horari flexible i en gran part auto-gestionat, possibilitat de fer algunes hores en oficina de Palamós (segons perfil candidat/a). Formar part d'un projecte turístic innovador i en creixement. Contracte de temporada, fix discontinuo. Salari segons vàlua.

Descripció
Cerquem per a la coordinació de les nostres propietats del Baix Empordà una persona, preferiblement amb experiència al sector turístic/immobiliària/gestió de projectes, que li agradi treballar independent, amb autonomia i iniciativa i de forma molt organitzada, amb habilitats en el tracte amb clients , fixació pel detall, amb capacitat per resoldre incidències de manera eficient i amb ganes de creixement personal i professional dins l'empresa. Les tasques a realitzar seran: • Supervisió d'apartaments: Supervisió de la neteja i manteniment dels apartaments així com tasques bàsiques de manteniment • Atenció al client: Coordinar Check-ins/outs, atenció de peticions i necessitats i resolució de les mateixes • Coordinació i supervisió de proveïdors de neteja i manteniment • Gestió de reserves rebudes a través de diferents canals de venda (Booking, Airbnb) • Alta, actualització i control de fitxes d'establiments a diferents canals de distribució • Seguiment de les estades i anàlisi i contestació de les reviews dels clients • Tasques administratives pròpies del lloc • Tasques comercials • Altres projectes

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.