Recepció de clients i gestió de reserves

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en hostaleria i bon tracte amb el client. Persona organitzada i metòdica. Possibilitat de contracte per caps de setmana i festius, o bé, per jornada completa.

Descripció
Recepció de clients a l'establiment i restaurant. Gestió de reserves de restaurant a través de Restoo. Cobrament d'entrades els caps de setmana i events puntuals del local. Persona àgil i proactiva, habituada a treballar en entorns que requereixen rapidesa, treball en equip i ganes d'aprendre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.