Cocteler/a professional.

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 1 any d'experiència Carnet de conduir Residència a la zona Responsable Organitzat i creatiu

Descripció
Persona amb més d'1 any d'experiència com a cocteler/a, que sàpiga treballar en equip. Que sigui responsable, puntual i metòdic en el seu lloc de treball. Responsabilitats: - Preparar i servir begudes als clients segons standars i necessitats. - Prepara les àrees de feina pel servei - Assegurar la satisfacció del client durant el servei, afavorint i impulsant la creació d'experiència. - Assegurar la satisfacció dels productes i serveis que s'ofereixen al bar, així com el conteix de caixa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.