Administratiu/va

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
-Formació en administració i finances. - Coneixements d'Excel i AXAPTA. - Experiència fent tasques similars a les descrites.

Descripció
- Petició de pressupostos, comparació de preus i realització de compra de material. - Realització de comandes i registre d'albarans. - Control i inventari de productes del departament. - Arxiu de documentació de la maquinària i de fitxes de seguretat. - Elaboració d'informes de consum i del departament. - Recepció i organització del material. - Gestió d'inventaris i actius fixos.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.