Gestor/a comercial banca (agència)

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
-Experiència com a gestor/a comercial en entitat financera realitzant tasques de gestió d’actiu, caixa, resolució incidències amb clients i gestió comercial. - Experiència mínim de 2 anys en banca.

Descripció
Global Select selecciona per a una agència, d’important entitat financera internacional ubicada a Santa Cristina d’Aro, un/a gestor/a comercial de banca amb experiència. -Captació de nous clients i comercialització de productes bancaris. -Identificació i anàlisi de les necessitats dels clients per a l’òptim assessorament dels mateixos, en diferents productes i serveis bancaris. -Atendre consultes sobre productes i serveis. -Tancar acords comercials amb els clients i ampliar la informació de serveis com: leasings, préstecs, propostes de risc, assegurances. -Gestió i resolució de possibles incidències, dubtes, reclamacions i dificultats presentades pels clients. -Report periòdic de l’activitat comercial desenvolupada

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.