CAMBRER/A D´HABITACIONS

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia en lloc similar

Descripció
Requerim personal per a neteja per a un hotel apartament situat en Pltatja d´aro. Ha de comptar amb experiència en hotels fent llits i neteja d'habitacions o neteja d'apartaments turístics. Estem buscant persones amb sentit de responsabilitat, dinàmica, que li agradi el seu treball. Oferim: * Contracte fix discontinu a 30h setmanals * Salari segons conveni * Horari de 09h a 15h amb disponibilitat de temps * Jornada de dilluns a diumenges amb dos dies de festa

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.