Cap de sala “maitre” per treballar a restauració del Camping Resort Valldaro durant la temporada d'estiu.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència 1 anys. Experiència en restauració i feines on es proporcionen serveis i atenció al client Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per viatjar

Descripció
Planificar i organitzar el servei de restauració i bar coordinant la cuina amb la sala, supervisar el servei de taules Atendre de manera personalitzada els clients oferint el servei de taula, menjar, beguda i el cobrament dels mateixos. Ensenyar als Ajudants de Cambrers i Cambrers les instal·lacions i les tasques a realitzar. Garantir una bona imatge i neteja del lloc de treball.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.